QR Motor AB

Företaget har varit verksamt sedan 2016. Vi hjälper dagligen kunder i Sverige och utom­lands att hitta sin nästa bil till Sveriges bästa priser i ett person­ligare bilköp! Vår långa bransch­erfaren­het gör att vi vet vad som krävs för att skapa en trygg och bra affär oavsett om det handlar om att köpa en bil eller sälja sin bil.

Vi står för personlighet, professionalitet, trygg­het, lyhörd­het, engage­mang, kunskap och erfaren­het. Vi vill skapa ett mer­värde för våra kunder. Det viktigaste för oss är att förstå vad du som kund behöver och med våra led­ord så ser vi till att nå den bästa lösningen för dig.

Företagsförgreningar

Vår verksamhet bygger på två grundpelare. Den första pelaren är försäljning utav fordon inom Sverige till slut­konsument och den andra grund­pelaren består utav export av fordon till andra länder. I båda fallen vill och jobbar vi för att vara det själv­klara valet av leverantör. Med mång­årig erfaren­het utav export­affärer så har vi idag ett brett kontakt­nät utom­lands och framför allt i Danmark och Finland dit vi idag exporterar bilar varje vecka. Är du intresserad utav att importera fordon från Sverige? Kontakta oss här.